Hout aluminium kozijnen, net houten kozijnen, maar dan veel beter

Voorheen was het zo dat de mooiste kozijnen van hout waren. De hout-aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten. Voorzien van een gladde coating of structuur coating al gelang naar de uitstraling van het project of uw persoonlijke smaak.  Daarnaast bieden Halu-kozijnen veel voordelen. Ze hebben een strak en tijdloos design maar blinken uit in duurzaamheid terwijl u niets hoeft te missen van het warme gevoel van hout aan de binnenzijde. Kortom het beste van 2 werelden!

 

Halu-kozijnen blijven stralen

De Halu-kozijnen hebben een unieke coating, deze coating voldoet aan de hoogste Europese normen wat garant staat voor een zeer hoge duurzaamheid en zeer lang kleur behoud. Indien u aan de kust woont zorgen wij ervoor dat we een extra Seaproof coating aanbrengen. Hierdoor zijn de kozijnen extra beschermd tegen de invloeden van het zout. De aluminium schil kan vrij werken ten opzichte van het hout. Dit heeft een groot dat u geen last meer heeft van klemmende ramen en deuren. Daarnaast zit er tussen het hout en aluminium een ruimte van 4 mm om te voorkomen dat er houtrot kan optreden. Deze ruimte zorgt voor de ventilatie tussen het hout en het aluminium. Uw Halu-kozijnen blijven stralen met onze Exclusive Coating in uw favoriete kleur.

Halu-kozijnen zijn betrouwbaar en veelzijdig

Halu-kozijnen zijn licht en sterk, Hierdoor zijn ze geschikt voor grote raampartijen. Daarnaast hebben wij diverse uitvoeringen van Halu-kozijnen hierdoor heeft u een enorme keuze als het gaat om de stijl van uw kozijnen. Wat uw wensen ook zijn met Halu-kozijnen helpen wij u graag om de juiste keuze te maken.

Halu-kozijnen werkt samen met Gutmann. Gutmann produceert aluminium frames als sinds de jaren 70. Gutmann heeft dan ook ruim 50 jaar ervaring in hout-aluminium kozijnen. Al hun certificaten zijn getest bij IFT Rosenheim in Duitsland. Dit is één van de bekendste certificerings-bedrijven van Europa waar de norm zeer hoog ligt. Al de profielen van Gutmann zijn gecertificeerd bij dit keurings instituut. Gutmann produceert zelf geen hout dit doen wij dan ook zelf in onze eigen productiehal met de modernste CNC-technieken van deze tijd. Doordat we een Nederlands georiënteerd bedrijf zijn begrijpen wij als geen ander wat de architect en de aannemer wil. Hierdoor kunnen wij ook zeer eenvoudig inspelen om aan al hun uiteenlopende wensen te voldoen. Tot slot zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om ontwerp, kleur en afwerking.

 

Levensduur van Halu-kozijnen

Het is belangrijk dat bij de constructie/ontwerp de ventilatie tussen het hout en het aluminium wordt gerespecteerd, zodat condenswater het hout niet kan aantasten. Dit type raamkozijn is alles wat bouwers kunnen wensen: ze bieden uitstekende thermische isolatie, zijn veilig, visueel aantrekkelijk, vrijwel onderhoudsvrij omdat ze weerbestendig en duurzaam zijn.

Wanneer de kozijnen goed worden onderhouden, kunnen Halu-kozijnen wel 80 jaar meegaan. Om de levensduur oftewel uitstraling van de kozijnen te verlengen, adviseren wij u de kozijnen, naar gelang het gebruik, structureel en preventief te onderhouden. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw kozijnen langer meegaan, u verlengt hiermee ook uw garantietermijn. Uiteraard kunt u zelf ook het één en ander doen om de kwaliteit van uw Hout-aluminium kozijnen optimaal te houden. Bekijk via deze link wat u zoals kan doen aan onderhoud.

 

Halu-kozijnen voor woningbouw en utiliteitsbouw

Kozijnen van hout-aluminium zijn zeer geschikt voor zowel grote gebouwen als particuliere woningen. Vanuit ons adres in Maasbracht realiseren we uiteenlopende projecten voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Zo voorzien wij aanbouwen als complete woningen van hout-aluminium kozijnen. Indien u het wenst kunnen wij het onderhoud aan de Halu-kozijnen blijven verzorgen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw Halu-kozijnen altijd in goede staat verkeren.

 

Halu-kozijnen voor renovatie

De detaillering van de Halu-kozijnen hebben wij zo opgezet dat deze ook zeer goed toepasbaar zijn bij renovatie. Te denken valt hier aan woningen, scholen, appartementen complexen of zelfs kantoorpanden. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van kozijnrenovatie voorzien onze medewerkers u van deskundig advies.

Daarom kiest u voor Halu-kozijnen

  • De kozijnen worden in Nederland volgens Nederlandse maatstaven geproduceerd
  • Wij leveren de kozijnen bij u, maar kunnen deze ook voor uw monteren met onze eigen deskundige montage medewerkers
  • Halu-kozijnen beschikt over een eigen onderhoudsafdeling voor de service
  • U heeft 1 aanspreekpunt van inmeten tot de montage van de kozijnen
  • Keuze in veel verschillen modellen
  • U kiest voor een zeer duurzaam product dat weinig tot zelfs geen onderhoud nodig heeft

 

Wilt u meer weten neem dan contact op

Bij Halu-kozijnen hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor al onze producten. Wilt u graag mee advies en wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om uw droom te verwezenlijken. Wilt u meteen een offerte aanvragen dan kan ook via ons contact formulier.

Wilt u informatie over houten kozijnen klik dan op deze link www.timmerbedrijfharputs.nl

 

error: Content is protected !!