Kozijnen van Nederlandse bodem:

Op onze productielocatie in Herten produceren wij de ramen met de hoogste nauwkeurigheid en zeer hoogwaardige materialen. Door voortdurend de processen te optimaliseren en te verbeteren hebben we een gestroomlijnd en efficiënt productie proces die consistent is afgestemd op de behoeften van de klant.

Afspraak is afspraak

Ruime ervaring

Nederlandse productie

Met ons familiebedrijf leveren we al meer dan 44 jaar vakmanschap!

Waarom Halu kozijnen?

We creëren elke dag toekomst:

Halu-kozijnen ontwikkelt voortdurend nieuwe producten om de klanten en partners van alle behoeften te kunnen voorzien. Dit is ook terug te zien in onze hoekloze hefschuifdeur, taatsdeuren en de Slimline schuifdeur voor een optimaal zicht naar buiten.

Nederlandse productie

Wij produceren onze kozijnen in Nederland!, Onze samenwerking met met Gutmann (Duitsland) die de aluminium schillen voor ons produceert hebben wij veel technische kennis aan boord. Door onze kennis in de renovatie en nieuwbouw hebben wij de detaillering gebaseerd op de Nederlandse bouwwijze hierdoor zijn wij goed in staat om in te spelen op de Nederlandse markt. Dit zorgt voor gemak bij zowel de architect als de aannemer.

Duurzaam en klimaatvriendelijk

Als actief productiebedrijf hebben we invloed op ons milieu.  Daarom ontwikkelen wij toekomstgerichte en energiezuinige oplossingen die een belangrijke bijdrage leveren en het terug dringen van de CO2 uitstoot. Tegelijkertijd produceren wij zo zuinig mogelijk en halen we onze grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis om te besparen op de transport routes. Al het materiaal dat wij inkopen is uitsluitend duurzaam gecertificeerd.

Kwaliteit en Partnerschap

Halu kozijnen staat voor meer dan alleen vooruitstrevende kozijnen. Wij bieden u Nederlandse kwaliteit en expertise uit eigen land. Het is onze drijfveer om ons voortdurend te blijven ontwikkelen en te innoveren zodat we u in de toekomst de beste product oplossingen kunnen bieden. Daarom worden onze monteurs en buitendienstwerkers voortdurend getraind op alle gebieden om u van de hoogste kwaliteit te voorzien.

Jaar ervaring

Renovatie projecten

Nieuwbouw projecten

Ruud Puts

Ruud Puts

Commercieel directeur

Sanne van Cann

Sanne van Cann

Zakelijke markt

Sjuul Puts

Sjuul Puts

Technisch directeur

Duarte Voncken

Duarte Voncken

Particuliere markt

Thijs van Ninhuijs

Thijs van Ninhuijs

Bedrijfsleider

Wendy Puts - Romeijnders

Wendy Puts - Romeijnders

Administratie

Gudo Ramakers

Gudo Ramakers

Calculator

Truus Puts

Truus Puts

Administratie

 Heeft u vragen of wilt u een afspraak neem contact met ons op

We helpen u graag!

 

ONS ADRES

De Hanze 32
6049 HZ  Herten

Email

info@halu-kozijnen.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 17:00

Offerte

Vraag een offerte aan via het contactformulier

error: Content is protected !!