Over ons

Halu Kozijnen is onderdeel van Timmerbedrijf Har Puts B.V. Een familiebedrijf dat in de afgelopen 43 jaar vele projecten heeft gerealiseerd van renovatie tot nieuwbouw projecten. Door onze ruime ervaring in zowel de renovatie als nieuwbouw denken wij graag mee in het proces om uw droomwens te verwezenlijken.

Afspraak is afspraak

Ruime ervaring

Nederlandse productie

Met ons familiebedrijf leveren we al meer dan 40 jaar vakmanschap!

Waarom Halu kozijnen?

1. Afspraak is afspraak

Wij werken vanuit de filosofie dat u 1 aanspreekpunt wilt en dat de afspraken van tevoren goed doorgesproken zijn met een duidelijke offerte en een vaste prijs. Dus geen verassingen achteraf !

2. Nederlandse productie

Wij produceren onze kozijnen in Nederland !, wel hebben wij een samenwerking met Gutmann (Duitsland) die de aluminium schillen voor ons produceert. Door onze kennis in de renovatie en nieuwbouw hebben wij de detaillering gebaseerd op de Nederlandse bouwwijze. Hierdoor zijn wij goed in staat om in te spelen op de Nederlandse markt. Dit zorgt voor gemak bij zowel de architect als de aannemer.

3. Duurzaamheid

De hout-aluminium kozijnen zijn zeer duurzaam. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en leveranciers om het beste producten voor u te maken.

  • Standaard driepuntsluitingen
  • Maco draaikiep hang- en sluitwerk met ventilatie-stand (Standaard 130kg)
  • Simonswerk scharnieren
  • AXA scharnieren
  • Centor vouwwandbeslag
  • Formani sierbeslag
  • Hoppe sierbeslag
  • Gutmann
  • Sikkens lakken

4. Energie besparend

De kozijnen worden standaard uitgevoerd met Triple-beglazing. Door gebruik te maken van warm-edge afstandhouders wordt de optimale isolatie bereikt. Hierdoor hebben de kozijnen standaard een U-waarde van 0,87.

5. Veiligheid

Ons hang- en sluitwerk is standaard uitgevoerd met SKG** of SKG***. Dit om uw eigendommen te beschermen tegen ongewenst bezoek.

6. Service

U ramen en deuren dienen soepel te werken. 5 jaar lang krijgt u van ons de garantie op het hang- en sluitwerk. Na deze garantie periode kunt u gerust een beroep doen op onze service-afdeling. Onze eigen service-dienst zorgt dan dat uw ramen worden gesmeerd en bijgesteld waar nodig. 

7. Ontwerp vrijheid

Door gebruik te maken van diverse type aluminium profielen kunt u aan de buitenzijde een mooi uiterlijk krijgen. Maar wat dacht u van de binnenzijde. Een mooie white wash of grey wash? Hier haalt u de natuur letterlijk naar binnen.

Jaar ervaring

Renovatie projecten

Nieuwbouw projecten

Ruud Puts

Ruud Puts

Commercieel directeur

Sjuul Puts

Sjuul Puts

Technisch directeur

[reviews_rating]

 Heeft u vragen of wilt u een afspraak neem contact met ons op

We helpen u graag!

 

ONS ADRES

De Hanze 32
6049 HZ  Herten

Email

info@halu-kozijnen.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 17:00

Offerte

Vraag een offerte aan via het contactformulier

error: Content is protected !!