Hout aluminium kozijnen Maastricht

Halu kozijnen levert en monteert hout aluminium kozijnen in de omgeving van Maastricht. In Nederland hebben wij op vele locaties kozijnen geleverd en gemonteerd. Met ons product hout aluminium kozijnen geven wij u het beste uit 2 werelden. Het warme gevoel van hout aan de binnenzijde en de buitenzijde het strakke onderhoudsvrije aluminium.

Bekijk hier onze projecten

 

Onderhoud

Door de toepassing van aluminium aan de buitenzijde geeft dit vele voordelen voor het onderhoud en de uitstraling aan de binnenzijde. Zo kunnen wij bijna iedere houtsoort aan de binnenzijde toepassen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Maar is het ook mogelijk om een white-wash of grey-wash uitstraling met behoud van de houtnerf toe te passen. In de basis worden al onze producten behandeld met Sikkens verf

aluminium kozijnen Maastricht

Energie besparen

hout aluminium kozijnen worden in de basis uitgevoerd met drie dubbele beglazing en een dubbele kaderdichting. Dit in combinatie met het hout is het mogelijk om isolatie waarden te behalen met een U-waarde van maar liefst 0,65. Er is geen enkel ander product op de markt dat een lagere isolatie waarde kan halen dan de hout aluminium kozijnen. aluminium kozijnen Maastricht

Hierdoor is het warmte verlies van de hout aluminium kozijnen maar liefst 50% minder. Dit geeft een grote besparing op het energie verlies en de epc-berekening. aluminium kozijnen Maastricht

 

Hout aluminium kozijn

Hout aluminium

Het hout aluminium kozijn wordt volledig geautomatiseerd geproduceerd. Met dit hoogwaardig product zetten wij een nieuwe standaard in de markt waar kwaliteit en duurzaamheid van hoog niveau moet zijn. De buitenzijde van de hout aluminium kozijnen is voorzien van een aluminium schil gecoat in iedere gewenste RAL kleur. De binnenzijde is van hout wat in verschillende kleur combinaties gelakt kan worden. aluminium kozijnen Maastricht

Hout aluminium kozijnen hebben vele voordelen:

Buitenzijde strak design,

Zeer hoog isolatie waarde (U-waarde tot 0,65),

Standaard voorzien van triple beglazing,

Mogelijkheden voor passief huis concept U-waarde <0,8,

Binnenzijde zijn vele houtsoorten mogelijk die met een blank lak een zeer fraai uiterlijk geven,

Aluminium profielen worden geïmporteerd uit Duitsland waar dit al jaren lang beproefd is.

 

Gratis offerte

Wilt u weten of wij uw droom kunnen realiseren neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies gesprek. Samen bekijken wij wat de mogelijkheden zijn en maken wij uw woning bijzonder.

 

Halu kozijnen is een handelsnaam van Timmerbedrijf Har Puts B.V.

error: Content is protected !!