Gutmann in samenwerking met HALU-kozijnen.

Halu-kozijnen samen met Gutmann kozijnen. De reden hiervoor is dat Gutmann een zeer uitgebreid assortiment heeft in de producten. Daarnaast hebben ze voor de hout aluminium kozijnen ook geïntegreerde doorval-beveiligingen en op opschroefbare doorval-beveiligingen.

Wij maken gebruik van de certificaten van Gutmann, Al de gebruikte profielen en doorval beveiligingen zijn getest bij IFT Rosenheim. Dit is een zeer bekend certificeringsbedrijf in Europa.

Gutmann

Gutmann is uniek in zijn samenstelling. Bijna geen enkele andere groep van bedrijven in de branche kan zo’n breed scala aan diensten aanbieden vanuit één bron als zij. Als producent van hoogwaardige aluminiumproducten voor bijna alle marktsegmenten heeft Gutmann tientallen jaren ervaring. GUTMANN Bausysteme GmbH heeft het hoofdkantoor in Weissenburg (Nurnberg) en is een specialist voor bouwsystemen.  Gutmann is een beproefde partner voor alle industriële sectoren. In 1962 werd daar de eerste aluminium extrusiepers in gebruik genomen. (Bron Gutmann)

Gutmann

 

Hoge kwaliteitsnormen zijn een stelregel die constant groeit binnen de GUTMANN-groep

Gutmann is niet tevreden met de behaalde norm. Goed zijn is de stimulans voor hun om nog beter te worden. Als onderdeel van het kwaliteitsbeheer worden alle diensten, klantgerichtheid en onze eigen professionele, sociale en zelfcompetentie voortdurend beoordeeld en verbeterd om de kwaliteit van ons hele werk te optimaliseren. Een intern kwaliteitscontrolesysteem zorgt ervoor dat foutloze werkstukken worden doorgegeven van de ene naar de volgende verwerkingsfase. Het resultaat: uiterst nauwkeurige, functionele producten die probleemloos kunnen worden verwerkt in het productieproces van onze klanten. In het bijzonder verbinden we ons tot een hulpbronnenbesparende productie. Dit omvat economisch gebruik van het materiaal aluminium en een recyclingproces dat is afgestemd op recycling. Ons doel is een gesloten en verliesvrije productie- en materiaalkringloop. In zijn eigen smeltoven wordt het aluminiumschroot geproduceerd tijdens de productie gesmolten. Daaropvolgend gieten produceert hoogwaardige aluminium blokken voor de productie van onze aluminium profielen. Zelfs de restmaterialen die het resultaat zijn van oppervlaktebehandeling worden omgezet in verhandelbare producten in een speciaal ontwikkeld proces en gerecycled. Niet alleen wordt de hoeveelheid afvalmateriaal aanzienlijk verminderd, het levert ook een meetbare bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot. (Bron Gutmann)

Gutmann doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren in  2019 hebben ze in Duitsland het hiervoor bekende certificaat voor het ontvangen “duurzaamheid en verantwoordelijkheid ecologie en economie”

Klik hier voor interessante projecten van Gutmann in Duitsland

10 Voordelen van Gutmann hout-aluminium kozijnen

  1. Goede warmte- en geluidsisolatie
  2. Geoptimaliseerd hout voor maximale stabiliteit en zekerheid
  3. Werking tussen aluminium en hout wordt opgevangen door speciale afstand spacers
  4. Strak en tijdloos design
  5. Zeer hoge isolatie waarde
  6. Mogelijkheid in vele houtsoorten en afwerkingen
  7. Alle Ral kleuren mogelijk
  8. Onderhoudskosten nihil
  9. Ontworpen voor de veeleisende architectuur
  10. Zeer weerbestendig

 

Klik hier om voor de verschillende producten

error: Content is protected !!